Ale!

Lifa Air LA503 Ilmanpuhdistin

599,00 

HUOM! ESITTELYLAITE

1 varastossa

Kuvaus

LA503  ilmanpuhdistimissa on kätevä kosketushallinnointi, jonka avulla pystyy muokkaamaan puhdistimen puhallusnopeutta. LA503-ilmanpuhdistin sisältää myös älykkään LAM05-älyohjaimen.

Tyylikäs ja erittäin tehokas ilmanpuhdistin keskisuuriin tiloihin. Ilmanpuhdistin sisältää 4,6 m² HEPA-suodattimen ja 3,5 kilon kyllästetyn aktiivihiilisuodattimen, jotka takaavat erinomaisen puhdistuskapasiteetin. Laite puhdistaa tehokkaasti, mutta hiljaisesti ja soveltuu erinomaisesti mm. olohuoneisiin ja toimistoihin, aina 54 m² asti.

Korkeatasoista ilmanpuhdistusta

Tehokas HEPA-suodatin poistaa ilmasta tehokkaasti mm. Lemmikkien allergisoivan hilseen, virukset, ja muut pienhiukkaset. 3,5 kilon kyllästetty aktiivihiilisuodatin on todella tehokas hajujen ja kaasujen, kuten mm. VOC-kaasujen suodattaja. Palkitun pohjoismaisen designin ansiosta se on myös miellyttävä silmälle ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Kosketusohjaus

Ilmanpuhdistimessa on automaattitilan lisäksi myös kätevä kosketushallinnointi, jonka avulla pystyy muokkaamaan puhdistimen puhallusnopeutta. LA503 Ilmanpuhdistin sisältää LAM05-älyohjaimen, mittaa reaaliajassa epäpuhtauksien määrän ilmassa ja ilmoittaa lukemat sinulle selkeästi, sekä automaattiohjelmalla se optimoi ilmanpuhdistimen tehoa tarpeeseen sopivaksi säätäen. Älyohjaimen avulla pystyt tarkkailemaan lukuisia eri parametreja kuten PM2.5-hiukkasten määrää, TVOC-pitoisuutta, huoneen hiilidioksidipitoisuutta, suhteellista kosteutta ja lämpötilaa.

LA333LA503 Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lifa Air LA503 Ilmanpuhdistin”