Lifa Air LAF200 Raitisilmapuhdistin

1399,00 

Suositeltava tilakoko <140m2 Ainutlaatuinen tuloilmakone rakennuksiin Puhtaan ilman tuotto 200m3/h (CADR)

1 in stock

Category:

Description

Puhdasta ja raikasta ilmaa

Älykäs LAF200 raitisilmapuhdistin suodattaa ulkoilmaa puhtaaksi ja raikkaaksi sisäilmaksi! Puhdistinta voidaan käyttää kotona, mutta myös kouluissa ja työpaikoilla. Puhdistin laskee tehokkaasti ilman hiilidioksidipitoisuutta, jolloin sisätiloissa oleskelevien ihmisten hyvinvointi sekä keskittymiskyky kohenevat.

Älykäs ja automaattinen toiminta

Raitisilmapuhdistin toimii täysin automaattisesti, joten voit vain rentoutua ja nauttia puhtaasta ja raittiista sisäilmasta. Raitisilmapuhdistimen mukana tulee LAM05-älyohjain, joka automaattisesti muokkaa puhallusnopeutta riippuen sisäilman hiilidioksidipitoisuudesta ja pinehiukkasten määrästä.

Korkea suodatuskyky

Laitteen PM2.5 pienhiukkasten puhdistuskyky on 99.40 % ensimmäisellä läpäisyllä. Sisäilman kierrätys on 200 m³/h, ja puhtaan ilman tuottokyky (CADR) on 180-200 m³/h.

Turvallinen tila korjausten ajaksi

Laite mahdollistaa oleskelun korjaukseen asti tiloissa, joissa on kosteusvaurio. Laite ei poista kosteusvaurioita, mutta se puhdistaa ilmassa olevia epäpuhtauksia ja tekee tiloissa oleskelusta turvallista kunnes korjaus saadaan suoritettua. Puhdistin on erittäin hiljainen, energiaa säästävä ja tyylikäs!

LAF200esite

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lifa Air LAF200 Raitisilmapuhdistin”